nieuws

Arnautovic voor vier jaar naar Werder

Marko Arnautovic
Marko Arnautovic
FC Twente-aanvaller Marko Arnautovic vertrekt naar Werder Bremen. Arnautovic tekent bij de Duitse club een contract voor vier seizoenen.
FC Twente krijgt naar verluidt enkele miljoenen voor de Oostenrijker, die nog een contract had tot de zomer van 2012. Afgelopen seizoen werd Arnautovic verhuurd aan Inter Milaan. Daar kwam hij nauwelijks voor op het wedstrijdformulier van coach José Mourinho. Arnautovic zou na de zomer gewoon terugkeren bij FC Twente, maar in de afgelopen weken werd duidelijk dat er geen plaats meer voor hem was bij FC Twente.
Arnautovic, die in FC Twente A1 zijn debuut maakte voor de Enschedese club, speelde in totaal 44 wedstrijden voor het eerste elftal. Daarin maakte hij twaalf doelpunten.
"In zeer prettige onderhandelingen met onze Europa League-tegenstander van begin dit jaar hebben we de overeenkomst deze week afgerond, na zijn wat minder succesvolle periode bij Internazionale zal hij zich willen revancheren en wij wensen hem daarbij alle succes toe. Bij FC Twente was geen toekomst meer voor hem weggelegd", aldus voorzitter Joop Munsterman op de website van FC Twente.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.