nieuws

Prijzenpakket

ZZ Top
ZZ Top
Doe je van 6 t/m 12 september mee met de 'Remember the 70's quiz'? Dan maak je kans op fantastische prijzen...   Hoofdprijs: ZZ Top arrangement Â
Op 19 oktober bezoek je samen met 3 vrienden een fantastisch concert van ZZ Top met als special guests The Doobie Brothers in Go Planet in Enschede. Maar dat is nog niet alles...
Vanaf 12.00 uur worden jullie verwacht bij Bilderberg Hotel de Wilmersberg in De Lutte waar je gaat genieten van een heerlijke 3-gangen lunch. Even uitbuiken en dan is het tijd voor wat beweging. Geniet op de fiets of tijdens het klootschieten van de Twentse natuur en verheug je alvast op het spektakel dat je deze avond te wachten staat. Na deze sportieve uitspatting is het tijd om te relaxen, trek nog even een paar baantjes in het zwembad, ontspan nog even in de sauna, of misschien een klein dutje, zodat je straks heerlijk uitgerust bent.
's Avonds komt de limousine voorrijden om jullie in stijl naar Go Planet in Enschede te brengen. Je wordt ontvangen door de gastvrouw die jullie naar een speciale tafel zal begeleiden waar je met een glas champagne mag toasten op de avond. Geniet van het uitgebreide dinerbuffet en dan is het zover... Jullie worden naar de voor jullie gereserveerde plaatsen in de zaal gebracht en genieten maar van ZZ Top en The Doobie Brothers!
Na afloop van het concert brengt de limousine jullie weer terug naar Landgoed De Wilmersberg, waar je onder het genot van een bittergarnituur nog even gezellig kunt naborrelen. De volgende ochtend wacht een heerlijk ontbijtbuffet op jullie, waarna je - hopelijk flink nagenietend - aan de reis naar huis begint.

Dagprijs: Akai USB Platenspeler

Nostalgie in een modern jasje. Deze platenspeler valt op door zijn eigentijdse design. Hij kan moeiteloos jouw jaren '70 singles en LP's afspelen op 33 1/3 of 45 toeren. Maar zijn belangrijkste eigenschap is natuurlijk de USB uitgang! Aan de hand van de bijgeleverde software kun je vanaf nu heel eenvoudig al je grammofoonplaten digitaliseren. Ook biedt de software de mogelijkheid om de gedigitaliseerde bestanden te bewerken. Zo verwijder je moeiteloos ruis of krasgeluiden, als je dat tenminste wilt.
De platenspeler - of de pick-up, zoals hij ook wel liefkozend wordt genoemd - is uitgerust met de functie Direct Encoding: de opname wordt gecomprimeerd naar een direct af te spelen audioformaat. Handig! Want zodoende kun je voortaan altijd en overal genieten van je favoriete jaren '70 muziek op vinyl, in een optimale kwaliteit.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.