nieuws

Open Dag Heracles Almelo live bij TV Oost

Open dag Heracles
Open dag Heracles
TV Oost doet komende zondag 18 juli van 12.00 tot 16.00 uur live verslag van de Open Dag van Heracles Almelo in het Polman Stadion.
Het publiek kan er genieten van tal van activiteiten, met als hoogtepunt de presentatie van de nieuwe ploeg. Verder kan een kijkje worden genomen in de businessclub, een skybox en de persruimte. Natuurlijk krijgt iedereen de gelegenheid om met de spelers en/of trainers op de foto te gaan en handtekeningen te scoren.
Tijdens de Open Dag van Heracles Almelo kunnen bezoekers tevens kennismaken met Bossaball, een spectaculaire combinatie van volleybal, voetbal en turnen. Ook zijn er tal van attracties, waaronder een voetbalavontuur, Dizzy and Run en een draaimolen. Verder zal tussen 12.00 uur en 14.30 uur de AlmeloCup worden afgewerkt. Clubs uit de gemeente Almelo hebben elk één F-team afgevaardigd om te strijden voor deze cup. Ook de finale van het streetsoccer zal in het Polman Stadion worden gespeeld.
Een samenvatting van de Open Dag bij Heracles Almelo inclusief de spelerspresentatie is te zien in de uitzending van TV Oost ‘Sport op Zondag’ om 18.10 uur. De uitzending wordt elk uur herhaald tot maandag 10.00 uur.
De komende weken doet TV Oost ook live verslag van de Open Dagen bij Go Ahead Eagles (zaterdag 31 juli) en FC Zwolle (zaterdag 7 augustus).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.