Heracles Almelo verslaat Istanbul BB Spor

Peter Reekers
Heracles Almelo heeft dinsdagavond het oefenduel met Istanbul BB Spor winnend afgesloten. De Turkse nummer zes van afgelopen seizoen werd met 3-2 verslagen door de ploeg van Peter Bosz.
Heracles begon aardig op het veld van Rijssen Vooruit en nam ook in de eerste helft een voorsprong. Peter Reekers en Marko Vejinovic zorgden voor de 2-0 ruststand. Vejinovic kwam na een half uur in het veld voor de geblesseerde Fledderus. Na rust maakte aankoop Glynor Plet op fraaie wijze de 3-0. In de slotfase kwam Istanbulspor, mede door de vele wissels, terug tot 3-2. Mahmut Tekdemir en Ibrahim Yilmaz passeerden Nick Hengelman. De laatste tien minuten speelde Heracles tevens met een man minder, nadat Peter Reekers met een hoofdblessure naar de kant moest.