nieuws

Deportivo La Coruña - FC Twente live bij RTV Oost

FC Twente
FC Twente
RTV Oost zal vrijdag de wedstrijd in de Uhrencup tussen FC Twente en het Spaanse Deportivo La Coruña live uitzenden. De uitzending begint om 17.50 uur. Vanuit Zwitserland zal Paul Schabbink het commentaar verzorgen. In de studio is de presentatie in handen van Bert van Losser, de analyse komt van Theo Vonk.
RTV Oost heeft het exclusieve uitzendrecht in Nederland bemachtigd voor de wedstrijd die de ploeg van trainer Michel Preud’homme op vrijdag 23 juli tijdens dit toernooi zal spelen.
FC Twente deed in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen mee aan het toernooi. Andere deelnemers zijn VFB Stuttgart uit Duitsland, Deportivo la Coruna uit Spanje en Young Boys uit Zwitserland. Ook Radio Oost besteedt aandacht aan de wedstrijden.
FC Twente speelt de eerste wedstrijd van het seizoen op 31 juli. Dan speelt de club van trainer Preud'homme om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax.
De wedstrijd is vanavond live te zien bij TV Oost vanaf 17.50 uur met eerst een voorbeschouwing. Om 21.15 en 22.15 en 23.15 uur is er een samenvatting te zien van de wedstrijd.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.