nieuws

‘Open Dag’ Go Ahead Eagles live bij TV Oost

Open dag GA Eagles
Open dag GA Eagles
Hengelo, dinsdag 27 juli 2010
Zaterdag 31 juli kunt u bij TV Oost van 12.00 tot 16.00 uur meekijken bij de Open Dag van Go Ahead Eagles in Deventer. Er zijn live beelden vanuit stadion De Adelaarshorst, met op de hele uren een speciaal journaal met indrukken van de Open Dag en gesprekken met bezoekers en medewerkers en spelers van Go Ahead Eagles. Het publiek kan tijdens de Open Dag genieten van tal van activiteiten, met als hoogtepunt de presentatie van de eerste selectie. Het publiek krijgt na afloop uitgebreid de gelegenheid om handtekeningen te scoren.
De Open Dag van Go Ahead Eagles biedt voor elk wat wils. Voor de kleintjes zijn er springkussens, een helikoptermolen en een skelterbaan. Ook kun je op de foto met mascotte Kootje. En wie denkt een goede strafschopnemer te zijn, kan zijn vaardigheden testen bij het penaltyschieten. Doelmannen uit de diverse teams zullen trachten zoveel mogelijk strafschoppen te stoppen. Verder treedt een aantal artiesten op en zijn er diverse wedstrijden waarmee de bezoekers leuke prijzen kunnen winnen, waaronder een ballonvaart. Indien de weersomstandigheden het toelaten, zal een luchtballon vanaf De Adelaarshorst vertrekken met de gelukkige prijswinnaars in de mand.
Daarnaast is er de mogelijkheid om sms-berichten in beeld te plaatsen. Voor sms geldt de volgende code: RTV naar 4422 (€ 0,40 p.b.).
Een samenvatting van de Open Dag bij Go Ahead Eagles inclusief de spelerspresentatie is te zien in de uitzending van TV Oost ‘Sport op Zaterdag’ om 18.10 uur. De uitzending wordt daarna elk uur herhaald.
Meer informatie over de programma’s van RTV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl.
Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans Leushuis – Chef RTV Oost Sport 074 - 2456 456

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.