nieuws

Ossenhaas met roquefort en avocado

Ossenhaas met Roquefort en avocado
Ossenhaas met Roquefort en avocado
Ingrediënten:   * 1 biefstukje van 150 a 200 gram * 2 gekookt ei * 100 g Roquefort of andere buitenlandse kaas * 1 gele paprika * 1 bos lente uitjes * 1 avocado * iets citroen * 400 g gemengde sla * 1 dl dressing * 1 bakje tuinkers

Bereiding:

Kruid de ossenhaas met zout en peper en bak deze rosé. Laat het vlees afkoelen en snijd er blokjes van. Kook de eieren en pel ze, snijd ze in 4 partjes. Snijd de paprika in dunne halve ringen. Snijd de roquefort in blokjes en de lente-uitjes in ringen.
Pel de avocado's, snijd ze in blokjes en besprenkel ze met wat citroensap.
Neem de sla en vermeng ze met alle groeten samen luchtig en voorzichtig door elkaar. Neem een diep bord en leg er de salade op. Neem een klein beetje dressing en besprenkel dit over de salade. Verdeel de bief en kaas over de salade en garneer het af met de eieren en tuinkers.

EET SMAKELIJK :-)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.