nieuws

Win kaarten voor de Simple Minds en Fisher-Z

Simple Minds
Simple Minds
Van 23 t/m 27 augustus zijn in Goeiemiddag Overijssel elke dag 2 vrijkaarten te winnen voor een fantastisch jaren '80 dubbel concert van de Simple Minds op 28 augustus in Go Planet in Enschede. Special guest is Fisher-Z.   Weet je het antwoord op de vraag? Bel dan 074 - 2 456 466.
"Promised you a miracle", zong Jim Kerr in 1982 op zijn karakteristieke manier, en de hele wereld wist wie de SIMPLE MINDS waren. Toen in '85 de monsterhit "Don't you (forget about me)" kwam, was het helemaal duidelijk: dit was het Schotse antwoord op U2. De Simple Minds waren niet uit de hitlijsten te branden, en werden een superband, die stadions moeiteloos vulde. Na een tijdje afwezigheid in de jaren 90 kwam de band in 2002 terug: "alive and kicking!". Nog steeds tourt de band de wereld over, en weet met zijn charismatische frontman de volle zalen aan de voeten te krijgen. Een show van deze band is een belevenis.
John Watts is zo'n andere bekende persoonlijkheid. Hij richtte de band FISCHER-Z op, en had in de jaren 80 hier groot succes mee, met hits als "Marliese" en "So Long". Het album "going deaf for a living" is een klassieker.
Dit fantastische dubbelconcert is natuurlijk top of the bill voor de liefhebbers!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.