nieuws

‘Over Mijn Lijf!’ daagt de kijker uit

Monique Sleiderink
Monique Sleiderink
In het nieuwe tv-seizoen daagt het TV Oost programma Over Mijn Lijf! de kijkers uit om hun fitheid te laten testen. Alle inwoners van Overijssel krijgen de kans om zichzelf of iemand anders op te geven voor het vaste programmaonderdeel ‘De Fittest’. Ook bekende Overijsselaars worden geregeld aan een test onderworpen. ‘Het blijft leuk om BN’ers te zien zweten en soms flink door het stof te zien gaan’, zegt programmaker/presentatrice Monique Sleiderink.
Nieuw in Over Mijn Lijf! is het onderdeel ‘De Check’, waarin bedrijven, organisaties en verenigingen op de proef worden gesteld met de Kantinecheck (hoe gezond is het aanbod?), de Beweegcheck (wat wordt er gedaan om medewerkers fit te houden?) en de Blessurecheck (wat doet een sportvereniging om blessures te voorkomen?).
Wat gebleven is zijn de trends op het gebied van gezondheid, sport en ontspanning. Monique Sleiderink: ‘Er gebeurt zoveel op dat vlak dat we daar nog lang niet op uitgekeken zijn’. Ook de wekelijkse tip is een blijvertje. ‘Met dit verschil dat we nu heel gericht vragen van kijkers gaan beantwoorden’, zo voegt Monique toe. Die vragen kunnen ondermeer via de website www.overmijnlijf.tv worden gesteld. We dagen de kijker echt uit om zelf actief mee te doen. Het gaat per slot van rekening om hún lijf!’, aldus Monique.
In de eerste nieuwe aflevering (dinsdag 31 augustus) is te zien hoe een eigenaar van een fietsenzaak, een hartpatiënt en een dame op leeftijd zich vol overgave in de Fittest storten. Scoren zij een voldoende? En wat is het commentaar van personal trainer Freek, die de test afneemt? Verder wil Monique meer weten over de ‘medicomaat’. Trekken we in de toekomst allemaal onze medicijnen uit de muur, zoals nu al in Zwolle gebeurt?
‘Over Mijn Lijf!’ is elke dinsdag bij TV Oost te zien om 16.20, 21.30, 22.30 en 23.30 uur. Op woensdag wordt het programma overdag herhaald. Meer informatie over de onderwerpen plus allerlei gezonde tips is te vinden op www.overmijnlijf.tv.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met presentatrice Monique Sleiderink via 074 – 2 456 456
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.