nieuws

De Jong en Padt in selectie Jong Oranje

Luuk de Jong
Luuk de Jong
Luuk de Jong van FC Twente is door bondscoach Cor Pot geselecteerd voor de definitieve selectie voor Jong Oranje voor het laatste groepsduel met Spanje op 2 september. Ook Maikel Kieftenbeld uit Lemelerveld zit bij de selectie. Tevens is Sergio Padt, doelman van GA Eagles, toegevoegd aan de selectie. Â
De EK-kwalificatiewedstrijd is niet meer belangrijk voor Oranje omdat het al geplaatst is voor de play-offs voor het EK in Denemarken volgend jaar. Omdat Diego Biseswar, Erik Falkenburg, Leroy Fer, Daryl Janmaat, Tim Krul, Georginio Wijnaldum en Ricky van Wolfswinkel geschorst zijn bij een volgende gele kaart zitten zij niet bij de selectie. De loting voor de play-offs is op 10 september.
De volledige selectie: Mulder (Feyenoord) en Padt (GA Eagles), Van Aanholt (Chelsea), Blind (Ajax), Cabral (Feyenoord), Dost (sc Heerenveen), Van Eijden (NEC), Goossens (NEC), Gorter (NAC), John (Sparta), Luuk de Jong (FC Twente), Kieftenbeld (FC Groningen), Marcellis (PSV), Nuytinck (NEC), Roorda (sc Heerenveen), Strootman (Sparta), Toornstra (ADO Den Haag), Viergever (AZ).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.