nieuws

Wijzigingen in weekendprogrammering Radio Oost

Studio Radio Oost
Studio Radio Oost
Bij Radio Oost worden met ingang van september enkele wijzigingen doorgevoerd in de programmering van de vrijdag en zaterdag.
Zo is er voortaan elke vrijdag een langere versie van het programma Punt Komma. Hans van Wieren en Jan Medendorp praten van 17.30 tot 19.00 uur met gasten uit de bedrijfswereld, maatschappij, showbusiness en de sportwereld. Publiek is van harte welkom bij deze live uitzending! Belangstellenden kunnen zich elke vrijdag vanaf 17.00 uur melden bij de studio van RTV Oost aan de Hazenweg 25 in Hengelo. De live uitzending van Punt Komma is ook rechtstreeks te zien via de website van RTV Oost en publiek kan via internet en Twitter meepraten.
Op zaterdag begint ‘Het Ochtendhumeur’ voortaan een uur eerder om 08.00 uur (direct na Klaarwakker) en duurt tot 10.00 uur. Presentatoren Martin Steenbeeke en Jan Medendorp gaan in gesprek met een aansprekende gast over diens werk en leven. Anderen praten telefonisch mee, de gast kiest de muziek.
Aansluitend, van 10.00 tot 12.00 uur, is er het programma van Karel van de Kate. Onder het motto ‘Koffie, Koekje en Karel’ is er gezellige muziek, de hoek van Jan Gerrits, de ubriek Op- en Afknapper, de tuintip van Gerard Boksebelt en natuurlijk het wekelijkse weerpraatje van Karel.
‘Jetzt Geht’s Los’ met Wijbrand van der Sande verhuist van de zaterdagmorgen naar de zaterdagavond. Het vrolijke programma met muziek uit de Alpenlanden is voortaan te beluisteren van 19.00 tot 20.00 uur.
Meer informatie over de uitzendingen van RTV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.