nieuws

Driepunter voor GA Eagles tegen Helmond Sport

GA Eagles is door een 2-0 zege op Helmond Sport naar de tweede plek in de Jupiler League geklommen.
GA Eagles legde in de eerste helft een aardige pot voetbal op de mat. Zowel Luis Pedro als Koen van der Biezen kregen goede mogelijkheden, maar beiden mikten voorlangs. Helmond zakte vooral in en werd slechts af en toe gevaarlijk. Winkens raakte de lat met een kopbal.
In het tweede bedrijf ging GAE op zoek naar de openingstreffer. Na een aantal gemiste kansen door de Deventer ploeg vond Koen van der Biezen het net. GA Eagles ging door en breidde via Luis Pedro de score uit naar 2-0. Van der Biezen stond toen niet meer op het veld. De spits van GA Eagles ging geblesseerd naar de kans, daardoor maakte Jhonny van Beukering zijn competitiedebuut.
Door de zege is GA Eagles terug te vinden op plek twee in de Jupiler League. De ploeg van trainer Andries Ulderink heeft evenveel punten als koploper FC Zwolle.

GA Eagles - Helmond Sport   2-0

1-0 Van der Biezen (67)
2-0 Pedro (81)
Arbiter: Winter
Geel:
Opstelling GA Eagles: Padt, Droste, Bus, Heerkens, Vosselman, Suk, Janota, Hollart, Gerritsen, Van der Biezen (Van Beukering/74), Pedro.
Opstelling Helmond Sport: Van Westerop, Aslan, Joppen, Haastrup, Winkens, Kazlauskas, Van Leerdam, Haemhouts (Machek/81), Hocher (Habraken/81), Van Veen (Veldmate/61), Andrade.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.