nieuws

Nieuwe serie 'Made in Overijssel'

Dorothée Loorbach
Dorothée Loorbach
Binnen het Overijsselse bedrijfsleven wordt voortdurend gewerkt aan innovatieve ontwikkelingen. De nieuwste uitvindingen, producten en innovaties zijn vanaf maandag 20 september weer te zien bij TV Oost in een nieuwe serie afleveringen van het programma ‘Made in Overijssel’.
De kijker maakt kennis met bedrijven die hard werken aan vernieuwingen en mede daardoor stevig zijn verankerd in de Overijsselse economie. Bij een nieuwe serie van ‘Made in Overijssel’ hoort ook een nieuw gezicht. Presentatrice Dorothée Loorbach laat de kijker voortaan elke week kennismaken met bijzondere ondernemers en mooie bedrijven…

Overijssel in Bedrijf
In het programmaonderdeel 'Overijssel in bedrijf' gaat Dorothée in gesprek met de directeur en een medewerker van een bedrijf. Zo maakt de kijker kennis met alle facetten van het bedrijf. Van geschiedenis en productontwikkeling tot toekomstperspectief.

Overijssel in Productie

Wil jij ook wel eens weten hoe ijs wordt gemaakt of hoe een kunstgrasmat wordt geproduceerd? 'Made in Overijssel' laat elke week zien hoe een bepaald product wordt geproduceerd. Van softijs tot kunstgrasmat, van fiets tot tuinstoel…

Ondernemend Overijssel

Dorothée praat wekelijks met een boeiende Overijsselse persoonlijkheid op een door deze persoon gekozen locatie. Dat kan het ontbijt aan de keukentafel zijn, de auto op weg naar het werk of een sportieve tocht te paard.

KvK MVO Award

Net als vorig jaar worden in ‘Made in Overijssel’ de bedrijven voorgesteld die dit jaar kans maken op de ‘Kamer van Koophandel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Award’. De Kamer van Koophandel wil met deze Award bedrijven stimuleren om over te schakelen op duurzaam ondernemen of dit verder te ontwikkelen. Op 13 december wordt in een spannende live-uitzending bekend gemaakt wie de KvK MVO Award 2010 wint.

Made in Overijssel is vanaf 20 september elke maandag te zien bij TV Oost om 16.20, 21.30, 22.30 en 23.30 uur. Er zijn herhalingen op dinsdag om 12.40, 13.40 en 16.40 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.