nieuws

FC Twente niet langs tiental Heracles

De derby in de eredivisie tussen Heracles Almelo en FC Twente is zondag in het Polman Stadion geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. Heracles mocht zich de morele winnaar noemen. De Almeloërs speelden de gehele tweede helft met een man minder na een rode kaart voor Mark-Jan Fledderus.
In een gelijkopgaand duel waren er in de eerste helft weinig kansen. Voor Heracles kwam Everton een aantal maal in positie om te scoren, maar faalde. Aan de andere kant kopte Luuk de Jong naast. Vlak voor rust moest Mark-Jan Fledderus naar de kant met een tweede gele kaart, maar Twente wist ook daarna het net niet te vinden. De beste kans was wel voor de bezoekers. Janssen schoot op de paal en de rebound van Janko werd goed gepakt door Pasveer. Heracles is nu vijftiende in de stand van de eredivisie, FC Twente staat vierde.

Heracles Almelo - FC Twente 0-0

Arbiter: Braamhaar
Geel: Everton, Breukers (Heracles) Douglas (FC Twente)
Rood: Fledderus (Heracles/45, 2xg)
Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Maertens, Van der Linden, Looms, Quansah, Vejinovic (Douglas/83), Fledderus, Overtoom, Plet (Armenteros/83), Everton (Bannink/46).
FC Twente: Mihaylov, Rosales, Douglas, Wisgerhof, Tiendalli (Buysse/69), Brama, De Jong, Janssen, Ruiz, Janko, Parker (Landzaat/74).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.