nieuws

30 Euro Live

Band: 30 Euro Live   Website: www.30eurolive.nl   Stemmen: Vanaf maandag 18 oktober.
Er zijn mensen die zeggen dat livebands de langste tijd gehad hebben. Dat DJ’s en danceacts de podia zullen veroveren. Echter gaan ze aan één factor voorbij. En die factor draagt de naam: 30 EUROLIVE.
De laatste jaren de sensatie in het Nederlandse feesttenten en zalen circuit. Van Friesland tot Limburg en van Zuid Holland tot Overijssel. Er is geen locatie waar de jongens van 30EUROLIVE geen diepe indruk achterlaten. Peter, David en Michiel hebben een missie tijdens elk optreden." We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is".
30EUROLIVE is een band waar de muzikanten nog begrijpen waar het om gaat. "Het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek." Met een onuitputtelijke energie komen de beste songs van heden en verleden voorbij. Ook schromen David, Peter en Michiel niet om een eigen geschreven song te spelen. Eigen muziek? Een hit scoren? Daar wordt momenteel erg hard aan gewerkt. Op de dagen dat de band niet speelt wordt alle energie gestoken in het schrijven van nieuwe nummers.
Echter blijven de 3 topmuzikanten het meest genieten van de liveoptredens. De afgelopen jaren hebben ze vrijwel in alle uithoeken van Nederland gespeeld. Ook hebben ze op verzoek van de Koninklijke Landmacht 2 x een tour gedaan in Afghanistan. Indrukwekkend en om nooit te vergeten. Naar aanleiding van de Uruzgan concerten heeft de Koninklijke Luchtmachtkapel besloten om tijdens de theatertour 2009/2010 een nummer van 30EUROLIVE op te nemen in hun repertoire. Een nummer van de beste coverband van Nederland in de grootse Nederlandse theaters. David: "Vet Cool".
Momenteel werkt 30EUROLIVE hard aan de opname van hun nieuwe single. Op verzoek van 30EUROLIVE wordt het nummer samen geproduceerd met de mannen van Fragment. De eerste demo’s zijn veelbelovend. Een kleine testronde bij diverse radiomakers hebben alleen lovende kritieken opgeleverd.
De aanhang van 30EUROLIVE bestaat voor het overgrote deel uit hartstochtelijke vrouwelijke fans. Maar het zijn niet alleen de vrouwelijke fans die de band tot hun favoriet rekenen. 30 EUROLIVE fans zijn terug te vinden in alle lagen van de bevolking.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.