nieuws

RTV Oost gaat Military Boekelo live uitzenden

Jaap Hilbink, Robert Zandstra
Jaap Hilbink, Robert Zandstra
Hengelo, vrijdag 24 september 2010
De Crosscountry tijdens de Military Boekelo zal de komende drie jaar live te volgen zijn via TV Oost. Robert Zandstra, voorzitter van Stichting CCI Boekelo en directielid Jaap Hilbink van RTV Oost tekenden daartoe deze week een overeenkomst. De Military beleeft van 13 t/m 17 oktober 2010 haar 40-ste editie. Hoogtepunt is zoals altijd de Crosscountry, die op zaterdag 16 oktober dus live te zien is bij TV Oost.
RTV Oost zal van 09.00 tot 17.00 uur vanaf zes cameralocaties de spectaculaire Crosscountry in beeld brengen. Het wedstrijdverslag wordt aangevuld met updates en interviews vanaf de speciale RTV Oost locatie bij (water-)hindernis 8. Ook de verslaggevers van Radio Oost zijn aanwezig in Boekelo. Zij doen de gehele dag in live flitsen verslag.
De Military Boekelo is één van de grootste evenementen van Overijssel. Met name op zaterdag komen tienduizenden bezoekers naar het wedstrijdterrein, dat is ingericht op meer dan 55 hectare prachtig Twents coulissenlandschap. De deelnemerslijst is ook dit jaar weer goed gevuld met toppers uit zo’n twintig landen. De Cross Country is traditioneel het meest spectaculaire onderdeel van de Military. De rijders banen zich een weg langs illustere hindernissen als ‘De Flessenopener’ en ‘Het Zouthuis’.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roel Zweers – projectcoördinator RTV Oost
Bijlage: foto ondertekening driejarige overeenkomst voor live uitzending van de Crosscountry door RTV Oost. V.l.n.r.: Jaap Hilbink (RTV Oost) Robert Zandstra (Stichting CCI Boekelo)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.