nieuws

Bremen heeft angst voor Inter

Werder Bremen - FC Twente
Werder Bremen - FC Twente
Naast Tottenham Hotspur - FC Twente staat woensdagavond nog een wedstrijd in poule A van de Champions League op het programma.
Titelhouder Internazionale neemt het in eigen huis op tegen Werder Bremen. Werder mist drie gerenommeerde basiskrachten. Clemens Fritz, Torsten Frings en Claudio Pizarro zijn geblesseerd en moeten vanaf de kant toekijken. Petri Pasanen kan waarschijnlijk wel aantreden. Werder-trainer Thomas Schaaf kijkt met angst vooruit naar Internazionale. "Al die blessures raken ons hard. Het uitvallen van Fritz, Frings en Pizarro betekent kwaliteitsverlies voor het elftal. We hopen dat ze alle drie snel weer inzetbaar zijn, maar ik vrees dat we ze zeker nog twee wedstrijden kwijt zijn."
Bij Internazionale is Diego Milito een vraagteken. De Argentijnse aanvaller viel zaterdag tegen AS Roma (1-0 verlies) in de tweede helft uit met een dijbeenblessure. Ook Goran Pandev heeft een lichte blessure. Javier Zanetti speelt sowieso niet mee. De aanvoerder van Internazionale ontbreekt vanwege de naweeën van een klaplong.
Werder Bremen speelde de eerste wedstrijd thuis gelijk tegen Tottenham Hotspur, 2-2. Internazionale kwam op bezoek bij FC Twente eveneens niet verder dan 2-2.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.