nieuws

Speciaal verslag Motocross of Nations bij TV Oost

Motocross Markelo
Motocross Markelo
Zondagavond 3 oktober verzorgt TV Oost een speciaal verslag van de Motocross of European Nations 2010 in Markelo. De Stichting Motorcross Markelo is er in geslaagd om de grootste Europese motorcrosswedstrijd van het jaar naar Overijssel te halen.
De races zullen worden verreden op het befaamde circuit ‘De Herikerberg’. Ruim twintig Europese landen vaardigen hun drie beste rijders af. TV Oost verzorgt zondag om 21.30 uur een uitgebreid verslag van dit topsportevenement.
Nederland titelverdediger
In de Motocross of European Nations nemen per land drie rijders deel in drie verschillende klassen. Het Nederlandse team verschijnt in Markelo als titelverdediger aan de start. Marc de Reuver (MX1), Glenn Coldenhoff (MX2) en Overijsselaar Ceriel Klein Kromhof (MX open) rijden met startnummers 1, 2 en 3 en zullen de titel proberen te prolongeren. Grote concurrenten hebben zich echter al gemeld. Met name motorcrossnatie België komt met een sterk team van louter fabrieksrijders. Ook Italië zal met een zeer sterk team van Grand Prix rijders aanwezig zijn. Voor iedereen lijken er kansen te liggen op de Herikerberg.

Speciaal tv-verslag

De tv-special van de Motorcross Markelo zal zondagavond 3 oktober bij TV Oost te zien zijn om 21.30 uur, met daarna elk uur een herhaling tot maandagochtend 10.00 uur.
Radio Oost doet het hele weekend in live flitsen verslag vanuit Markelo. De Tv-special wordt mede mogelijk gemaakt door Jupiler en Peugeot Ruesink in Rijssen en Goor. Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.