nieuws

Eigen programma eredivisieclubs bij TV Oost

Hengelo, maandag 4 oktober 2010

Regionale omroep gaat Heracles TV en FC Twente TV uitzenden

Met ingang van zaterdag 9 oktober kunnen voetballiefhebbers in Overijssel bij TV Oost elk weekend kijken naar ‘Heracles TV’ en ‘FC Twente TV’. De regionale omroep is met beide BVO’s tot overeenstemming gekomen over het uitzenden van deze speciale clubprogramma’s. ‘Heracles TV’ zal op zaterdag worden uitgezonden, ‘FC Twente TV’ is elke zondag te zien. RTV Oost stelt op zijn beurt videobeelden ter beschikking, ter aanvulling van de bestaande video op de websites van de clubs. Ook zal met FC Twente waar mogelijk facilitair worden samengewerkt in de verslaggeving rond de wedstrijden in Europees verband.
‘Heracles TV’ en ‘FC Twente TV’ bieden de kijker een blik achter de schermen van de clubs. De programma’s bestaan uit wedstrijdverslagen, interviews met trainers, spelers en bestuurders en speciale reportages. Daarbij is er niet alleen aandacht voor de landelijke en Europese wedstrijden maar ook voor de vrouwen- en jeugdelftallen en allerlei andere activiteiten rond de beide Overijsselse eredivisieclubs.
‘Heracles TV’ is elke zaterdag te zien om 21.30 uur, ‘FC Twente TV’ elke zondag om 21.30 uur. Beide programma’s worden elk uur herhaald tot de volgende morgen. Meer informatie over de programmering van RTV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande personen:
Voor RTV Oost: Marcel Oude Wesselink, adjunct-directeur
074 – 2 456 440 of m.oudewesselink@rtvoost.nl
Voor Heracles Almelo: Edwin van Lenthe, persvoorlichter
06 – 411 646 26 of e.vanlenthe@heracles.nl
Voor FC Twente: Robert Berenschot, coördinator Marketing & Communicatie
06 – 502 447 68 of r.berenschot@fctwente.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.