d'Olde Veste thuis ruim langs Holwierde

In de eerste klasse E heeft d'Olde Veste zaterdag een ruime overwinning geboekt op concurrent Holwierde.
In Steenwijk werd het 6-1 voor de gastheren. In de eerste helft kwam de ploeg van trainer Arno Hoekstra op voorsprong door Edwin Maters. Door twee doelpunten van Marne Bakker, waarbij een een grote blunder van de doelman was, stond de ploeg bij rust al op 3-0. Na rust werd de score uitgebouwd door opnieuw Maters en Tom de Lange. Holwierde kwam nog tot een eretreffer door Cuneyt Karakaya, maar meer kreeg de ploeg niet. Sander Couperus maakte vlak voor tijd nog de 6-1.
Verslaggeefster Hester van den Top sprak vooraf met twee medewerkers van de club die de Rinus Michels Award won, de prijs voor beste amateurjeugdopleiding.