nieuws

Preud'homme wil Werder aanvallend bestrijden

FC Twente is niet van plan om tegen Werder Bremen rond de eigen zestien te gaan spelen. Trainer Michel Preud'homme wil niet terugkijken naar het duel van vorig seizoen in de Europa League.
Destijds stond FC Twente binnen een half uur met 3-0 achter en verloren de Enschedeërs uiteindelijk met 4-1. "We gaan altijd voor een aanvallende tactiek", zei Preud'homme maandagmiddag. "Volgens mij heb ik nog nooit gezegd dat ik voor een gelijkspel wilde spelen."
Een gelijkspel betekent volgens de Belgische oefenmeester nog niet meteen uitschakeling in Europa. "De beslissing in de groep valt dinsdag nog niet. Ook bij een gelijkspel hebben we zeker nog kansen."
Luuk de Jong schoof maandagavond aan naast Preud'homme. "Net als vorig jaar hebben we een stabiel team. Het gaat lekker in de competitie en in de Champions League hebben we nu twee punten. Hopelijk komen daar morgen nog meer punten bij. Werder Bremen speelt thuis en zal voor eigen publiek wat willen laten zien. Ze kennen ook onze krachten en zullen niet vol op de aanval gaan spelen. Het kan morgen een interessante wedstrijd worden."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.