nieuws

Uitreiking ‘Beste Werkgever Award’ live bij TV Oost

Carrie ten Napel
Carrie ten Napel
Hengelo, donderdag 11 november 2010
Woensdag 17 november wordt de ‘Beste Werkgever Award 2010’ uitgereikt tijdens de ‘Business Meeting Twente’ in het Expo Center in Hengelo. TV Oost doet in een live uitzending van 20.00 tot 21.00 uur verslag van deze jaarlijkse verkiezing van de beste werkgever van Oost-Nederland, die wordt georganiseerd door De Twentsche Courant Tubantia en Newcom Research & Consultancy. Zowel non-profit als profit bedrijven maken kans op een Award. De presentatie van het live tv-programma is in handen van Carrie ten Napel.
De genomineerden in de categorie ‘Non-profit’ zijn dit jaar Buurtzorg Nederland in Almelo en het Pius X College & Scholengemeenschap St. Canisius in Almelo, Tubbergen en Rijssen. De genomineerden in de categorie 'Profit' zijn Croon Electrotechniek, Diversey en Geas Energiewacht, alle drie gevestigd in Enschede.
Newcom Research & Consultancy heeft bij het management van de deelnemende bedrijven en instellingen eerst een enquête gehouden over het gevoerde HR beleid. Vervolgens vond een uitgebreid tevredenheidonderzoek plaats onder willekeurige werknemers. Daarbij werd rekening gehouden met twintig factoren, waaronder werkinhoud, loopbaanbegeleiding, verlofregelingen, ziektepreventie, arbeidssatisfactie, werkklimaat, bedrijfscultuur en interne communicatie. Na dit onderzoek bracht een deskundige jury een bezoek aan de genomineerde bedrijven. Op basis van de enquête, het tevredenheidonderzoek en het bezoek kiest de jury uiteindelijk een winnaar, die traditiegetrouw bekend wordt gemaakt tijdens Business Meeting Twente.
De winnaar ontvangt naast de Award (kunstwerk) een bedrijfsreportage in de maandelijkse Wegener-krantenbijlage annex website ‘De Ondernemer’, gratis advertentieruimte in Wegener media en een gratis bedrijfspromotiefilm.
De jury van de Beste Werkgever Award 2010 bestaat uit Gerda Bastet (Directeur / Uitgever De Twentsche Courant Tubantia), Wilma van Ingen (Lid Raad van Bestuur Nysingh Advocaten en Notarissen), Eric Nijkamp (bestuurslid werkgeversorganisatie VNO/NCW-Midden), Erwin Seydel (Hoogleraar Toegepaste Communicatiewetenschappen Universiteit Twente), Toon Verdijsseldonk (oud-regiobestuurder FNV Bondgenoten) en Louis Koopman (Regio-voorzitter Kamer van Koophandel, eigenaar Koopman Mode).
Meer informatie over de uitzendingen van RTV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl.
Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Clemens van den Biggelaar van Business Meeting Twente via 06 – 515 451 91 of c.biggelaar@interstroom.nl
Bijlage: persfoto presentatrice Carrie ten Napel – rechtenvrij te gebruiken
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.