nieuws

Inter negen thuisduels in Champions League ongeslagen

Diego Milito
Diego Milito
Internazionale heeft al sinds 24 februari 2009 niet verloren in thuiswedstrijden in de Champions League. De laatste nederlaag in Giuseppe Meazza dateert van 26 november 2008, toen het Panathinaikos van Henk ten Cate met 0-1 zegevierde in Milaan.
Internazionale krijgt bijna twee jaar na de laatste nederlaag FC Twente op bezoek in de Champions League. De ploeg van trainer Rafael Benítez speelt op 24 november de vijfde groepswedstrijd tegen de Enschedeërs. Internazionale boekte na het verlies tegen Panathinaikos zes overwinningen en drie gelijke spelen. Dit jaar wonnen de Italianen al hun thuiswedstrijden in de Champions League. Chelsea (2-1), CSKA Moskou (1-0), FC Barcelona (3-1), Werder Bremen (4-0) en Tottenham Hotspur (4-3) werden verslagen.
In de competitie doet Internazionale het dit seizoen een stuk minder in thuisduels. Drie van de zes thuiswedstijden werd gelijkgespeeld en afgelopen weekend won AC Milan de stadsderby van Internazionale. Internazionale had het thuisvoordeel, maar verloor met 0-1.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.