HHC Hardenberg gemakkelijk langs De Esch

Lennard Mulderij
HHC Hardenberg heeft dinsdagavond gemakkelijk de vierde ronde van de districtsbeker gehaald. De Esch uit Oldenzaal werd met maar liefst 8-2 verslagen.
Vooral in de eerste helft ging het de ploeg van trainer Ted Verdonkschot voor de wind. Met een hattrick van Lennard Mulderij, twee goals van Martijn Berger en tevens twee doelpunten van Roy Stroeve stond de teller al op zeven voor het rustsignaal. Na rust maakte Bart Benneker aan de zijde van De Esch de eretreffer, 7-1. In die tweede helft kreeg HHC enorm veel kansen, maar werd er maar één benut. Lars Offringa tekende voor de 8-1. Vlak voor tijd werd de eindstand bepaald door Thomas Elbersen. Komende zaterdag speelt HHC in de topklasse thuis tegen koploper Spakenburg.