Excelsior '31 verslaat DETO in districtsbeker

Bunyamin Özkök
Excelsior '31 uit Rijssen heeft zich dinsdagavond ten koste van DETO uit Vriezenveen geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. In Rijssen werd het 2-1 voor Excelsior.
De thuisploeg was in de eerste helft ook de betere ploeg, maar verzuimde te scoren. De ploeg van trainer Dennis Demmers kwam in de tweede helft op voorsprong door een doelpunt van Karim Chengachi. DETO kwam niet veel later langszij door een goal van Wout Weghorst. De ploeg uit Vrienzenveen kon zelfs op voorsprong komen, maar de kopbal van Vincent Bilanovic die over de doellijn leek te gaan, werd door de scheidsrechter afgekeurd. Twintig minuten voor tijd viel de goal aan de kant van Excelsior, Bunyamin Özkök tekende voor de 2-1.