nieuws

Boschker verdedigt doel FC Twente tegen NEC

FC Twente zal in de uitwedstrijd tegen NEC aantreden zonder Nicolay Mihaylov. De Bulgaarse doelman heeft een knieblessure en is niet fit genoeg om zaterdag te spelen tegen NEC.
Door de blessure van Mihaylov zal Sander Boschker het doel van FC Twente verdedigen. Boschker kwam dit seizoen een competitieduel in actie. In de uitwedstrijd tegen PSV mocht de ervaren doelman een aantal minuten opdraven, na een lichte blessure van Mihaylov. Douglas Franco Teixeira is na zijn rode kaart tegen AZ geschorst voor de ontmoeting in Nijmegen. Ook Theo Janssen moet het duel tegen NEC missen. De linksbenige middenvelder kreeg tegen AZ zijn vierde gele kaart, maar had nog een kaart van vorig seizoen staan waardoor hij ook geschorst is. 
Voor trainer Michel Preud'homme was er ook goed nieuws uit de ziekenboeg. Dwight Tiendalli keert terug in de selectie na een knieblessure. Preud'homme heeft ook Arnold Bruggink opgenomen in de selectie. De 33-jarige middenvelder trainde de afgelopen weken apart, omdat zijn conditie nog niet op orde was. Rasmus Bengtsson zal waarschijnlijk de plek van Douglas innemen, Denny Landzaat vervangt Theo Janssen. NEC mist Mark Otten, Leroy George en Gábor Babos.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.