Tottenham Hotspur verslaat Liverpool

Tottenham Hotspur - Liverpool
De tegenstanders van FC Twente in de Champions League hebben hun competitieduel na het vijfde groepsduel gewonnen. Nadat FC Twente zaterdag NEC met 2-4 versloeg, boekten Tottenham Hotspur, Internazionale en Werder Bremen zondag een zege.
Tottenham Hotspur, de laatste tegenstander van FC Twente in de Champions League, won in eigen huis van Liverpool. De Spurs kwamen in de eerste helft op achterstand door een treffer van Martin Skrtel, maar knokten zich na rust terug. Nadat Jermain Defoe een strafschop miste, hielp Skrtel Tottenham Hotspur aan de gelijkmaker. De Slowaak schoot in eigen doel. In de extra tijd bezorgde Aaron Lennon Tottenham Hotspur de zege. Tottenham Hotspur staat vijfde in de Premier League met 25 punten uit vijftien duels.
Internazionale, de vorige tegenstander van FC Twente, won in het Giuseppe Meazza met 5-2 van Parma. Dejan Stankovic was de grote man aan Milanese kant met drie treffers. De overige doelpunten kwam van Esteban Cambiasso en Thiago Motta. Hernán Crespo scoorde tweemaal tegen. Internazionale bezet de vijfde plaats in Italië.
Werder Bremen boekte in de Bundesliga weer eens een overwinning. FC Sankt Pauli werd in het Weserstadion met 3-0 opzij gezet. Hugo Almeida nam alle doelpunten voor zijn rekening. De Portugese spits moest tien minuten voor tijd met een rode kaart inrukken.