nieuws

'Goeiemiddag Overijssel' met Marcel Spijkerman

Marcel Spijkerman
Marcel Spijkerman
Sinds kort is presentator Marcel Spijkerman bij Radio Oost verhuisd van 'Goeiemorgen Overijssel' naar 'Goeiemiddag Overijssel'. Elke werkdag is hij te beluisteren tussen 13.15 en 16.00 uur. Marcel treedt in de voetsporen van presentator Oene Loonstra, die onlangs afscheid nam na het gevarieerde middagprogramma maar liefst zestien jaar te hebben gepresenteerd.
Goeiemiddag Overijssel krijgt met de komst van Marcel Spijkerman als presentator een nieuwe stijl en invulling, met een aantal nieuwe programmaonderdelen. Zo is er elke dag even na twee uur de 'Sterrenparade Tip 3', een korte montage van drie platen uit de RTV Oost Sterrenparade. De luisteraars mogen vervolgens bepalen wie de 'Rijzende ster van de dag' wordt.
Ook nieuw is de rubriek 'Raad dit lied!'. Daarbij is een bekend nummer te horen, echter in een geneuriede versie. Bij dit spel zijn fantastische prijzen te winnen, waarbij een keuze gemaakt mag worden uit de 25 vakjes van de 'Prijzenkast'. De winnaars mogen zelf een prijs terugstoppen achter het nummer van hun keuze. Trouwe luisteraars kunnen op die manier bijhouden welke prijzen er achter de nummers schuilen. De Prijzenkast is te vinden op www.rtvoost.nl.
In het onderdeel 'Hoog geëerd publiek' krijgt iemand precies één minuut de tijd om een evenement in de uitzending onder de aandacht te brengen. De rubriek Straatpraat houdt zijn vaste plek in Goeiemiddag Overijssel, zoals gebruikelijk gekoppeld aan de Stelling van de dag. Ook de gratis kaarten voor FC Twente en Heracles Almelo, de zwervende verslaggever en de korte vooruitblik op de inhoud van En Dan Nog Even Dit blijven gehandhaafd.
Goeiemiddag Overijssel; elke werkdag van 13.15 tot 16.00 uur bij Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.