nieuws

Nieuwe serie 'Spiel mir Einer' bij TV Oost

Wijbrand van der Sande
Wijbrand van der Sande
Liefhebbers van Duitstalige muziek kunnen de komende maanden bij TV Oost genieten van een nieuwe serie afleveringen van ‘Spiel mir einer’, het programma vol muziek uit de Alpenlanden. De serie is met ingang van 5 december elke zondag te zien om 10.00 en 13.00 uur en wordt wederom gepresenteerd door Wijbrand van der Sande, bekend van het Radio Oost programma ‘Jetzt Geht’s Los’.
In acht gloednieuwe afleveringen kan de kijker genieten van fraaie videoclips van Volkstümliche muziekgroepen en andere Duitstalige artiesten, gefilmd op locatie in Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast zal aandacht worden besteed aan de mooiste plekjes, attracties en evenementen. Zo bezoekt Wijbrand onder meer de Wilder Kaiser Region in Tirol, het Bayerischer Wald, de Tiroler Zugspitz en de wintersportplaatsen Söll, Scheffau, Ellmau en Going.
In de eerste aflevering van ‘Spiel mir einer’ op zondag 5 december bezoekt Wijbrand het Winter Wunderland van de Wilder Kaiser in Tirol. Hij gaat skiën en langlaufen en doet zelfs mee aan een biathlon. Ook gaat Wijbrand Hollandse Kaiserschmarrn maken in Ellmau. Er zijn optredens van onder anderen Marc Pircher, Günther Sturm en Vincent & Fernando.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.