nieuws

Uitreiking KvK MVO Award 2010 live bij TV Oost

KvK MVO Award 2009
KvK MVO Award 2009
Hengelo, maandag 6 december 2010
In een speciale live uitzending van het TV Oost programma ‘Made in Overijssel’ wordt maandag 13 december bekendgemaakt wie de winnaar is van de ‘Kamer van Koophandel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Award 2010’. Twintig bedrijven dingen mee naar deze onderscheiding, die voor de tweede maal wordt uitgereikt. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de voormalige Ola IJsfabriek in Wilp op de grens van Overijssel en Gelderland zal de winnaar bekend worden gemaakt. De presentatie is in handen van Dorothée Loorbach en Laurens-Jan Stam.
De Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Award is een initiatief van de Kamer van Koophandel Oost-Nederland, die hiermee bedrijven wil stimuleren om aan de slag te gaan met duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Net als vorig jaar was er een groot aantal inschrijvingen. Een deskundige jury lette er vooral op hoe de product- of dienstontwikkeling plaatsvindt, de wijze waarop maatschappelijk verantwoord ondernemen in de bedrijfsprocessen is doorgevoerd en de mate waarin duurzaamheid ‘in de genen’ van het bedrijf zit. De winnaar ontvangt 13 december uit handen van voorzitter Gaston Sporre van de Kamer van Koophandel Oost-Nederland een stimuleringsprijs van 5.000 euro. Dit bedrag moet worden geïnvesteerd in de verdere verduurzaming van het bedrijf. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door houtgroothandel Foreco uit Dalfsen.
In het TV Oost programma ‘Made in Overijssel’ lieten enkele van de genomineerde bedrijven de afgelopen maanden zien wat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor hen inhoudt en wat het oplevert.
De finale van de KvK MVO Award is bij TV Oost te zien op maandag 13 december van 19.20 tot 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.
Voor meer informatie:
Say Yeah Motion Media (producent), Priscilla Harder
Tel.: 053 – 43 59 959 / E-mail info@say-yeah.nl / www.madeinoverijssel.tv
Bijlage: foto van de uitreiking van de KvK MVO Award 2009
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.