nieuws

Nominaties Sportverkiezingen 2010 bekendgemaakt

Sportverkiezingen 2010
Sportverkiezingen 2010
Dinsdag zijn de nominaties van de Overijsselse Sportverkiezingen 2010 bekendgemaakt. De verkiezing wordt georganiseerd door RTV Oost en dagbladen TC Tubantia en De Stentor.
De titel sportman van het jaar gaat tussen springruiter Jeroen Dubbeldam uit Weerselo en schaatsers Mark Tuitert uit Holten en Zwollenaar Ronald Mulder. Voor sportvrouw van het jaar zijn genomineerd, zwemsters Hinkelien Schreuder uit Goor en Moniek Nijhuis uit Overdinkel en klootschietster Silke Tulk uit Albergen. Bij de ploegen kan gekozen worden uit de Rijssense voetbalclub Excelsior'31, de voetballers van FC Twente en de softbalsters van Tex Town Tigers, beide uit Enschede. Er kan worden gestemd op www.rtvoost.nl/sportverkiezing.
De winnaars van de Overijsselse Sportverkiezingen 2010 zullen worden bekendgemaakt tijdens een besloten bijeenkomst op zondag 2 januari. RTV Oost organiseert die dag in samenwerking met TC Tubantia en De Stentor in de hoofdstudio in Hengelo een feestelijke uitreiking waar vele coryfeeën uit de Overijsselse sportwereld te gast zullen zijn. Naast de prijzen voor de beste sporters worden dan ook de 'Jaap Stam Award' (Overijssel-promotie) en de 'Hennie Kuiper Talententrofee' uitgereikt. De Overijsselse Sportverkiezingen zullen 's avonds bij TV Oost te zien zijn in een speciaal verslag om 21.10 en 22.10 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.