DETO ook veel te sterk voor HZVV

DETO heeft zaterdagmiddag haar vijfde overwinning op rij geboekt. Op het eigen sportpark 't Midden versloeg de ploeg van trainer Anton Wennemers HZVV met 2-0.
DETO kon met een overwinning goede zaken doen in de hoofdklasse C. Dat was ook te zien op eigen veld. De thuisploeg was sterker, maar moest door de scheidsrechter geholpen worden. Koen Otten van HZVV kreeg al na veertig minuten twee keer geel. DETO maakte daar gretig gebruik van. Vincent Bilanovic en Ruud Bruns scoorde nog voor rust. Na de thee liet DETO veel kansen onbenut om voor een grotere zege te zorgen. Door de 2-0 overwinning is DETO medekoploper geworden in de hoofdklasse C. WHC, dat niet actie kwam, heeft een beter doelsaldo.