Heutink te sterk voor Sliedrecht Sport

Heutink
Heutink
De volleybalsters van Heutink hebben zaterdagavond voor een verrassing gezorgd in de Dela-League. De ploeg van trainer Jan Berendsen heeft in Oldenzaal koploper Sliedrecht Sport de eerste nederlaag van het seizoen toegebracht, 3-1.
In een spannende wedstrijd trok Heutink aan het langste eind. Zowel in de eerste als in de tweede set had Heutink twee setpoints nodig, maar werd de set binnengesleept. De eerste set ging met 27-25 naar de thuisploeg. De tweede set eindigde in 26-24. Sliedrecht knokte zich in de derde set terug, maar de vierde ging weer naar Heutink, 3-1.
Topscoorster aan Oldenzaalse zijde werd Lonneke Sloetjes met achttien punten. Jeanine Stoeten nam een puntje minder voor haar rekening. Door de overwinning vindt Heutink weer aansluiting met de top. Het gat met de nieuwe koploper, VC Weert, is slechts vier punten.

Heutink - Sliedrecht Sport 3-1

(27-25, 26-24, 18-25, 25-19)