Suk kopt GA Eagles laat naast AGOVV Apeldoorn

Go Ahead Eagles heeft zondagmiddag in de blessuretijd een gelijkspel uit het vuur gesleept bij AGOVV: 2-2.
Na een half uur kwam de thuisploeg op voorsprong door Jaime Bruinier. Een kleine tien minuten later was het echter alweer gelijk door Theo Vogelsang. Een minuut voor het einde dacht Michiel Hemmen de winnende treffer voor AGOVV te maken. Ver in de blessuretijd werd het echter tot nog 2-2 door Joey Suk. Vlak daarvoor hadden Hemmen en Diego Michiels rood gekregen van scheidsrechter Bossen na een opstootje. Go Ahead staat achtste in de stand van de Jupiler League.

AGOVV Apeldoorn - Go Ahead Eagles 2-2

1-0 Bruinier (30)
1-1 Vogelsang (39)
2-1 Hemmen (89)
2-2 Suk (90+5)
Arbiter: Bossen
Geel: Van den Ouweland (GA Eagles)
Rood: Hemmen (90+4/AGOVV Apeldoorn), Michiels (90+4/GA Eagles)
AGOVV Apeldoorn: Postma, Tailor, Martha, Riedel, Bruinier (Maayen/64), Mulders (Laghmouchi/83), Wille, Schwiebbe, Siers, Hemmen, Chaiat (Bot/90+1).
GA Eagles: Padt, Michiels, Droste (Van der Zwan/90), Heerkens, Vosselman, Van den Ouweland, Suk, Janota, Klok (Hollart/90), Van der Biezen, Vogelsang.