nieuws

TV-opnamen kerstnachtdienst in Ootmarsum

Kerstnachtdienst
Kerstnachtdienst
Voor het negende achtereenvolgende jaar organiseert RTV Oost in samenwerking met TwentseWelle in Enschede een kerstnachtdienst in de streektalen van Overijssel.
De TV-opnamen daarvoor vinden op zondag 19 december plaats in de H.H. Simon en Judaskerk in Ootmarsum. Publiek is van harte welkom bij deze dienst, die zoals gebruikelijk een oecumenisch karakter heeft.
Voorgangers zijn dit jaar ds. Klaas van der Kamp, predikant van de Protestantse Kerk Nederland en secretaris van de Raad van Kerken en vicaris Ronald Cornelissen van het aartsbisdom Utrecht. Het thema van de viering is ‘Oet ’t zölfde hoalt snedden’. De zang wordt verzorgd door het Kleinkoor Ootmarsum en het Jeugdkoor Denekamp. Alle liederen en lezingen zijn in het Twents of Sallands.
RTV Oost en TwentseWelle nodigt belangstellenden van harte uit om de kerstnachtdienst bij te wonen. De kerk van de H.H. Simon en Judas is te vinden aan het Kerkplein in Ootmarsum. De aanvang van de dienst is om 20.30 uur, het publiek is welkom vanaf 19.30 uur. De entree is gratis.
De kerstnachtdienst wordt door TV Oost uitgezonden op vrijdag 24 december om 20.00 en 23.00 uur. Op Eerste Kerstdag is de dienst om 08.00 uur te horen op Radio Oost, dezelfde dag wordt om 11.00 en 14.00 uur het TV-verslag herhaald.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.