nieuws

Carnavalsjournaal 'Nog Efkes'

Van zondag 6 t/m dinsdag 8 maart 2011 staat een groot deel van Overijssel weer in het teken van het carnaval. Voor de echte carnavalsvierder is het feest der zotten echter al in volle gang. De prinsen en prinsessen zijn gekozen, de pakken uit de kast en de onderscheidingen gepoetst...

Carnavalsjournaal 'Nog Efkes'

TV Oost haakt in op deze voorbereidingen met het carnavalsjournaal 'Nog Efkes', dat van maandag 28 februari t/m vrijdag 4 maart dagelijks te zien zal zijn om 21.50 en 22.50 uur.
Klik hier voor de inhoud van de journaals per dag!

Grote Twentse Carnavalsoptocht

In 'Nog Efkes' zal presentatrice Esther Rikken weer uitgebreid aandacht besteden aan het laatste carnavalsnieuws uit de provincie, variërend van een spectaculaire carnavalswagen tot nieuwe trends bij de optochten. Aansluitend verzorgt RTV Oost op zondag 6 maart weer een rechtstreeks tv-verslag van de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal. Het tv-verslag wordt ook dit jaar weer gesponsord door KroeseWevers accountants en belastingadviseurs. De uitzending is hier terug te kijken. De uitslagen van de Grote Twentse Carnavalsoptocht en de optochten in Raalte vind je hier.
Er zijn ook persfoto's gemaakt van de presentatoren Esther Rikken en Oene Loonstra. Klik hier om deze te bekijken en/of te gebruiken voor eigen doeleinden. De foto's mogen gebruikt worden mits bronvermelding van RTV Oost.

Tips, foto's en filmpjes

De bijdragen van ervaringsdeskundigen die inmiddels de nodige gala's, recepties en wagenbouwvergaderingen achter de rug hebben, waren voor ons onmisbaar!
  • Aangemelde Youtube-filmpjes vind je hier.
  • Een overzicht met de prinsen, graven en adjudanten van 2011 vind je hier.
  • Een overzicht van carnavalsoptochten vind je hier.
Net als vorig jaar heeft ook Vrouw Kroeze weer een carnavalsnummer ingestuurd; 'Kom d'r in!' Klik hier om hem te downloaden!
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.