nieuws

Grote leegloop dreigt bij Quick'20

Jordi Kamphuis en Tim Engbers van topklasser Quick'20 uit Oldenzaal hebben aangegeven de club aan het einde van het seizoen te verlaten. Dit hebben beide spelers donderdagavond na afloop van de nieuwjaarsrecpetie meegedeeld.
Ook assistent-trainer René Roord stopt aan het einde van het seizoen, hij verschilde te veel van mening over de voetbalfilosofie met de club. Het niet doorgaan van clubicoon Roord is één van de redenen dat Kamphuis en Engbers hebben besloten om de club aan het einde van het seizoen te verlaten. Zij hadden Roord graag als nieuwe hoofdtrainer voor het komend seizoen gezien. Spits Kamphuis geeft verder aan weinig perspectief te zien voor Quick'20 om volgend seizoen een rol van betekenis te spelen in de topklasse. Michel Lage Venterink en Patrick van Halteren gaven eerder al aan na dit seizoen te vertrekken bij Quick. Nebil Cimen is per direct gestopt wegens een meningsverschil met het bestuur.
Voorzitter Jeroen Keizer betreurt de gang van zaken. Hij wil nog wel in gesprek met de spelers om ze op andere gedachten te brengen. Hij vindt het argument dat er te weinig perspectief is te voorbarig, want Quick is volop bezig om voorwaarden te creëren om ook in de toekomst een zo hoog mogelijk niveau te halen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.