GA Eagles in evenwicht op het Kasteel

Go Ahead Eagles is de hervatting van de Jupiler League begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Sparta. Op het Kasteel in Rotterdam zette debutant Jarchinio Antonia in de slotfase de Deventernaren op voorsprong. Sparta wist via Lucas van Oeveren toch op gelijke hoogte te komen.
Trainer Andries Ulderink had in de basisopstelling een plaats ingeruimd voor Jarchinio Antonia, die gehuurd wordt van ADO Den Haag. In de eerste helft was GA Eagles de wat betere ploeg, maar waren aan beide kanten enkele kansen te noteren. Sparta was gevaarlijk via afstand, terwijl Theo Vogelsang een paar keer doelman Oscar Moens op zijn weg vond.
In de tweede helft had de ploeg uit Deventer de beste kansen. Toch duurde het tot de slotfase voordat de wedstrijd opengebroken werd. Antonia ontving de bal van invaller Luis Pedro. De debutant schoot zijn ploeg op voorsprong. Lang kon GA Eagles niet van de voorsprong genieten. Lucas van Oeveren, eveneens debutant, wist Sparta aan een punt te helpen.

Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles 1-1

0-1 Antonia (79)
1-1 Van Oeveren (86)
Arbiter: Gözübüyük
Geel: Hollart, Janota, Bus (GA Eagles)
Sparta Rotterdam: Moens, Dijkhuizen, De Roon, Knol, Willems, Van Dieren, Van den Bergh (Van Oeveren/74) , Rutjes (Bel Hassani/81), Duarte (Van den Berg/88), Voskamp, Godee.
GA Eagles: Padt, Droste, Bus, Hollart, Vosselman, Van den Ouweland, Janota (Pedro/65, Klok/82),Suk, Vogelsang (Kobussen/76), Van der Biezen, Antonia.