FC Zwolle heeft geen moeite met AGOVV

FC Zwolle heeft na twee wedstrijden zonder overwinning vrijdagavond wel de drie punten gepakt. In eigen huis werd gewonnen van AGOVV Apeldoorn: 4-0.
Al na drie minuten stond de ploeg van trainer Art Langeler op voorsprong door een intikker van Danny Schreurs. Na tien minuten was de score al verdubbeld, topscorer Sjoerd Ars kon van dichtbij simpel binnenkoppen. Nog voor rust was het duel beslist. Joey van den Berg schoot van afstand op doelman Postma, die blunderde en zag de bal achter zich het doel in rollen. Na een klein uur maakte Slot er na een prachtige actie 4-0 van voor Zwolle. Ook de concurrentie won en daardoor blijft voorsprong van koploper FC Zwolle op nummer twee RKC elf punten, die ploeg speelde wel een wedstrijd minder.

FC Zwolle - AGOVV Apeldoorn 4-0

1-0 Schreurs (3)