GA Eagles onderuit tegen Telstar

GA Eagles wacht ook na maandag nog altijd op de eerste overwinning van 2011. In Deventer ging de ploeg van Andries Ulderink pijnlijk onderuit tegen laagvlieger Telstar, 1-2.
Telstar kwam al na drie minuten op voorsprong via Kevin Brands. Frank van der Zwan, die Koen van der Biezen verving, bracht de thuisploeg echter niet veel later op gelijke hoogte, 1-1. GA Eagles kreeg daarna kansen om de leiding te nemen, maar via De Vogel was het Telstar dat nog voor rust op voorsprong kwam. Daarna speelde Go Ahead erbarmelijk slecht. De ploeg speelde zonder vertrouwen en dat resulteerde in veel balverlies.
In de tweede helft kreeg Go Ahead, dat feller speelde, nog wel kansen, maar het miste de overtuiging in de afronding. In de slotfase kreeg Eagles-verdediger Kevin van Diermen nog de rode kaart. De invaller probeerde in een duel de bal te spelen en zag tot zijn verbazing dat hij vroegtijdig moest inrukken.

GA Eagles - SC Telstar 1-2

0-1 Brands (3)
1-1 V.d. Zwan (7)
1-2 De Vogel (30)
Arbiter: Lindhout
Geel: Korpershoek, Boelee, Varkevisser, Correia (SC Telstar)
Rood: Van Diermen (GA Eagles/90)
GA Eagles: Padt, Droste, Bus (V.Diermen/46), Heerkens (Spekking/60), Hollart, V.d. Ouwenland, Antonia, Suk, V.d. Zwan , Janota (V.d Biezen/46), Pedro.
SC Telstar: Varkevisser, Correia, Promes, Tesselaar, Lettinga (Plat/74), Brands, Korpershoek, Boelee, De Vogel, Hoek (Kurbegovic/62), Walcott (Gyasi/74).