Zure nederlaag voor Staphorst in Putten

Staphorst heeft zaterdagmiddag haar eerste competitienederlaag van 2011 geleden. In Putten verloor de ploeg van trainer Hans van Dijkhuizen met 5-2 van SDC Putten.
Staphorst was tachtig minuten lang de bovenliggende ploeg, maar had de scheidsrechter niet mee. Na de 1-0 van Mahdi Doufikar, mocht de spits vanaf elf meter ook aanleggen voor de 2-0, maar hij miste. Zuur voor Staphorst was de onterechte rode kaart voor Stefan Freriks die eraan vooraf ging. Staphorst kwam terug tot 1-1 via Martijn Brakke, maar liet voor rust de zege lopen. Twee uitvallen werden door Giovanni Boezerman en Lennart van den Brink afgerond.
Ondanks de 3-1 achterstand ging Staphorst door met het goede spel. Frank Kuurman bracht de 3-2 op het bord en de gelijkmaker hing in de lucht. In laatste minuten liep SDC Putten uit naar 5-2 via Maarten Boeve en Darwin da Costa.