nieuws

Boerenomelet met oude kaas

Boerenomelet met oude kaas
Boerenomelet met oude kaas
Ingrediënten:   * 500 g aardappelen vastkokend, geschild * 2 el olijfolie * 1 bakje champignons (250 g), in kwarten * 1 zak boerensoepgroenten (350 g) * 2 x 4 eieren, losgeklopt * 5 plakken oude kaas 48+ * 8 kleine zoetzure augurken * 2 el mosterd

Bereiding:

Snijd de aardappelen in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de aardappelblokjes in 8 min. op laag vuur gaar. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Voeg de soepgroenten toe en bak nog 3 min.
Schenk de eieren door de groenten. Bak de omelet met de deksel op de pan op laag vuur in ca. 12 min. gaar. Bedek de bovenkant met de plakken kaas en bak nog 6 min. met de deksel op de pan.
Serveer met de augurken en mosterd. Lekker met stevig bruin brood.
Tip: Vervang voor een zachtere smaak de oude kaas door jonge kaas.

EET SMAKELIJK :-)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.