nieuws
Boerenomelet met oude kaas

Ingrediënten:
* 500 g aardappelen vastkokend, geschild
* 2 el olijfolie
* 1 bakje champignons (250 g), in kwarten
* 1 zak boerensoepgroenten (350 g)
* 2 x 4 eieren, losgeklopt
* 5 plakken oude kaas 48+
* 8 kleine zoetzure augurken * 2 el mosterd
Bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de aardappelblokjes in 8 min. op laag vuur gaar. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Voeg de soepgroenten toe en bak nog 3 min.
Schenk de eieren door de groenten. Bak de omelet met de deksel op de pan op laag vuur in ca. 12 min. gaar. Bedek de bovenkant met de plakken kaas en bak nog 6 min. met de deksel op de pan.
Serveer met de augurken en mosterd. Lekker met stevig bruin brood.
Tip: Vervang voor een zachtere smaak de oude kaas door jonge kaas.