nieuws

Gevulde aardappels met gehakt en kerrie

Gevulde aardappel
Gevulde aardappel
Ingredienten(4 pers.):   * 8 grote aardappels * zout en peper * 1 ui * 250 gram half om half gehakt * 1/2 theelepel kerrie * 1 eetlepel paneermeel * 50 gram parmezaan * 1 eetlepel olijfolie Â

Bereiding:

Was de aardappels grondig en schil ze niet en kook ze in ca. 30 minuten gaar in water met wat zout. Giet de aardappels af en laat ze ca. 15 minuten afkoelen. Verwarm de oven voor(electrisch 200 graden, hetelucht 175 graden, gas stand 3).
Halveer de aardappels en schep het binnenste eruit, maar laat een rand van ca. 1 cm zitten. Pel en snipper de ui. Prak de aardappel fijn en meng hem met het gehakt, de ui, de kerrie en breng op smaak met zout en peper.
Vul de aardappelhelften met het gehaktmengsel en bestrooi ze met het paneermeel. Rasp er de parmezaan over en bedruppel met de olijfolie. Leg de aardappels in een ovenschaal en bak ze ca. 25 minuten in de oven.

EET SMAKELIJK :-)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.