nieuws

TV Oost ‘Video on Demand’ bij Philips Net TV

Philips Net TV - RTV Oost
Philips Net TV - RTV Oost
Hengelo, donderdag 3 maart 2011

Nieuwe service biedt nieuwsitems en eerder uitgezonden programma’s

RTV Oost heeft deze week een applicatie in gebruik genomen waarmee mensen die in het bezit zijn van een Philips Net TV kunnen kijken naar ‘Video on Demand’ (VOD) van TV Oost. Net TV is beschikbaar op alle Philips televisies van de series 7000, 8000, 9000 , op de Cinema 21:9 en diverse Blu-Ray spelers en Home Cinema Sets en biedt internetcontent op maat voor het tv-scherm. Ook op diverse televisietoestellen van het merk Sharp is Net TV beschikbaar.

Kijken op elk gewenst moment

TV Oost ‘Video on Demand’ wordt bij Net TV aangeboden in twee categorieën: alle nieuwsitems met video en alle TV Oost programma's van de afgelopen week. Deze uitzendingen zijn via een internetverbinding op de televisie te bekijken. De kijker kan ze op elk willekeurig moment starten, stoppen of er doorheen scrollen. De nieuwe service is te bekijken in de hoofdstudio van RTV Oost in Hengelo of bij de audio- en videospeciaalzaak.

Philips Net TV
Met de lancering van Net TV luidt Philips een nieuwe generatie van multimediatelevisies in. Net TV is een platform dat vanaf de online startpagina op het televisiescherm een eenvoudige en snelle toegang biedt tot een hele reeks van entertainment- en informatiewebsites. De content is makkelijk toegankelijk via de afstandsbediening van de televisie, zonder dat er extra decoders, abonnementen of een laptop aan te pas komen.
Noot voor de pers - niet voor publicatie:
Voor meer informatie over TV Oost ‘Video on Demand’ kunt u contact opnemen met Jaap Hilbink, technisch directeur RTV Oost
Bijlage: screenshot Philips Net TV met logo RTV Oost – rechtenvrij te gebruiken

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.