Berkum klopt HHC in beker

Pascal Diender
VV Berkum heeft de vierde ronde om de Districtsbeker Oost bereikt ten koste van topklasser HHC Hardenberg. In blessuretijd won de club uit Zwolle met 2-1.
HHC was de betere ploeg, maar vlak voor rust kwam Berkum op voorsprong. Pascal Diender was trefzeker voor de hoofdklasser. Lang hield Berkum stand, maar tien minuten voor tijd wisten de bezoekers uit Hardenberg het overwicht in een doelpunt om te zetten. Roy Stroeve bracht de stand in evenwicht. De wedstrijd leek op strafschoppen uit te draaien, maar Kassim Bazimana werd onderuit gehaald door Mitchell Kappenberg. De middenvelder van HHC kon vertrekken met rood. De gegeven vrije trap belandde voor de voeten van Bizimana, die de winnende treffer binnenschoot.