nieuws

Inschrijving ‘Leukste Dorp van Overijssel’ van start

Leukste Dorp van Overijssel
Leukste Dorp van Overijssel
Hengelo, maandag 14 maart 2011
RTV Oost organiseert dit jaar in samenwerking met de dagbladen De Stentor en De Twentsche Courant Tubantia de verkiezing van 'Het Leukste Dorp van Overijssel'. De inschrijving, die open staat voor alle dorpen en stadswijken in onze provincie, is vandaag van start gegaan. Via de website www.leukstedorpvanoverijssel.nl kan iedere inwoner van Overijssel zijn of haar dorp aanmelden. Het officiële startschot voor de verkiezing werd even na twaalf uur gegeven door RTV Oost directeur Henny Everts, in de uitzending van het Radio Oost programma ‘Het Overijssels Hart’.

Onderverdeling in drie regio’s

Dorpen die zich via de actiewebsite aanmelden, kunnen een online profiel maken met allerlei informatie over het dorp, zoals wetenswaardigheden, foto's en films. De verkiezing van het ‘Leukste Dorp van Overijssel’ zal worden onderverdeeld in de regio’s Kop van Overijssel, Salland en Twente. Per regio zullen na een eerste stemronde drie dorpen of wijken worden geselecteerd die doorgaan naar de halve finale.

Negen dorpen in ‘Zet 'm op 11 Tour’
Tijdens de RTV Oost ‘Zet 'm op 11 Tour’ in juli en augustus krijgen deze negen dorpen of wijken de gelegenheid om zichzelf op Radio en TV Oost te presenteren aan de rest van de provincie. Na een tweede stemronde komen drie finalisten uit de bus, die in september in een spectaculaire live tv-uitzending zullen strijden om de titel 'Leukste Dorp van Overijssel 2011'.
Meer informatie is te vinden op www.leukstedorpvanoverijssel.nl.
Noot voor de pers/ niet voor publicatie:
Voor meer informatie: Jennita Hingstman – Marketing en communicatie RTV Oost 074 – 2 456 455 of j.hingstman@rtvoost.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.