nieuws

Nieuwe serie ‘Made in Overijssel’ bij TV Oost

Dorothee Loorbach
Dorothee Loorbach
Hengelo, maandag 28 maart 2011
Meer dan honderd Overijsselse bedrijven zijn de afgelopen jaren in beeld geweest in het TV Oost programma ‘Made in Overijssel’. De aandacht ging daarbij vaak uit naar innovatieve ontwikkelingen. In een nieuwe serie afleveringen gaat ‘Made in Overijssel’ vanaf maandag 4 april ook aandacht besteden aan sterke merken uit onze provincie. Ook de soms indrukwekkende historie van bedrijven komt aan bod. Presentatrice Dorothée Loorbach laat de kijker in dertien afleveringen kennismaken met bijzondere ondernemers en bedrijven waar Overijssel trots op mag zijn.

Merk in Overijssel

In ‘Merk in Overijssel’ worden sterke Overijsselse merken getoond aan de hand van hun (reclame-) uitingen door de jaren heen, zoals commercials, advertenties en verpakkingen. ‘Made in Overijssel’ vertelt het verhaal achter het bedrijf. Wat is de geschiedenis, wat maakt het bedrijf bijzonder, welke mensen werken er en waarop is men het meest trots?

Overijsselse Geschiedenis
In dit programmaonderdeel wordt het verhaal verteld van Overijsselse bedrijven met een rijke (familie-) geschiedenis, aan de hand van hoogte- en dieptepunten door de jaren heen. Markante personen binnen het bedrijf komen hierover aan het woord.

Overijssel in Productie
In ‘Overijssel in Productie’ maakt de kijker kennis met bedrijven die bijzondere producten maken of een bijzonder productieproces hebben. Het biedt de kijker een unieke blik in de keuken van het bedrijf.

Verbinding in Overijssel
Wekelijks besteedt ‘Made in Overijssel’ aandacht aan de manieren waarop Overijsselse bedrijven, instanties en personen verbindingen met elkaar leggen en samenwerken.
Made in Overijssel is vanaf 4 april 2011 weer elke maandag te zien bij TV Oost om 16.20, 21.30, 22.30 en 23.30 uur. Er zijn herhalingen op dinsdag om 12.40, 13.40 en 16.40 uur en op zaterdag om 16.20, 17.20, 18.20, 19.20 en 20.20 uur. Actuele programma-informatie is te vinden op www.rtvoost.nl
(niet voor publicatie) Voor meer informatie:
Say Yeah Motion Media (producent), Jan Eppink / Priscilla Harder
Tel.: 053 – 43 59 959 / E-mail info@say-yeah.nl / www.madeinoverijssel.tv
Bijlage: foto presentatrice Dorothée Loorbach
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.