nieuws

Win kaarten voor Status Quo!

Flyer Status Quo
Flyer Status Quo
Vrijdag 3 juni (een dag na het popfestival Dauwpop) komt de wereldberoemde formatie Status Quo naar Hellendoorn. Het gaat om het enige concert dat de vermaarde Britse rockers in Nederland geven in het kader van hun 'Quid Pro Quo Tour'. Dankzij een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand voorprogramma wordt het sfeervolle festivalterrein aan de Luttenbergerweg van 15.00 tot 23.00 uur omgetoverd tot een waar walhalla voor liefhebbers van 'classic rock'. Radio Oost gaat al in de week van maandag 18 tot en met vrijdag 22 april elke dag gratis entreebewijzen weggeven voor dit muziekfeest!
In het Radio Oost programma Goeiemiddag Overijssel (13.30 - 16.00 uur) wordt welke werkdag steeds op een ander moment een vraag over Status Quo gesteld. Op zaterdag zal de laatste vraag in het programma Toppers van Toen, Treffers van Nu (13.00 - 16.00) gesteld worden. Dat kan een geluidsfragment zijn maar ook een algemene vraag over de band en hun hits. Elke dag zijn er twee vrijkaarten te winnen. Op vrijdag worden zelfs twee 'Tickets de Luxe' weggegeven, waarmee je recht hebt op een hapje, een drankje en een speciale plaats tijdens het optreden. Luister dus in week 16 naar Radio Oost!
Status Quo is een band die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Met klassiekers als Whatever You Want, Rockin' All Over The World en In The Army Now hebben de Engelse rockers zichzelf in het muzikale geheugen gegrift. Dankzij hun kenmerkende stijl van weinig akkoorden, makkelijke teksten en een stevig ritme slaagt 'The Quo' er na meer dan veertig jaar nog steeds in om overal ter wereld topconcerten te geven.
Status Quo wordt in Hellendoorn vanaf 15.00 uur ondersteund door een uitgebreid voorprogramma. 's Middags zijn er optredens van Fortunate Sons (Creedence Clearwater Revival tribute band) en bluesartiest Julian Sas. In het begin van de avond is het podium voor Physical Graffiti, dat al vijftien jaar furore maakt in Duitsland en de rest van Europa als Led Zeppelin tribute band. Dankzij de toevoeging van Andrew Elt (oud zanger van o.m. Sleezee Beeze) beschikt de band nu over een frontman die maar weinig onder doet voor Robert Plant.
Meer informatie over het concert is te vinden op www.statusquo-hellendoorn.nl.
Klik hier voor de vragen!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.