FC Zwolle laat opnieuw dure punten liggen

FC Zwolle heeft weer puntenverlies geleden in de Jupiler League. De ploeg van trainer Art Langeler kon ook bij Telstar niet winnen, 0-0.
Zwolle speelde de laatste twee wedstrijden ook al doelpuntloos gelijk tegen respectievelijk FC Dordrecht en RBC Roosendaal. Ook in Velsen-Zuid maakte Zwolle lange tijd geen aanspraak op de overwinning. In de eerste helft speelden de bezoekers, na een sterke start slordig. Alleen uit dode spelmomenten werd FC Zwolle gevaarlijk.
Na rust herstelde de koploper zich. Sjoerd Ars kreeg al snel een goede kans, maar mikte net over. FC Zwolle ging op zoek naar de overwinning, maar kon voor de derde maal op rij niet scoren. Vooral Danny Schreurs moest de bezoekers op voorsprong zetten, maar schoot oog in oog met doelman Varkevisser over. Door de nederlaag is RKC Waalwijk FC Zwolle tot op drie punten genaderd.

Telstar - FC Zwolle 0-0

Arbiter: Wegereef
Geel: Olenski, Korpershoek (Telstar), Ars, Slot, Botteghin (FC Zwolle)
Telstar: Varkevisser, Correia (Gyasi/61), Promes, Tesselaar, Olenski, Haddad, Korpershoek (Krizanovic/89), Lettinga, Narsingh, De Vogel, Plat (Brands/73).
FC Zwolle: Boer, Pot, Botteghin, Drost, Van der Haar, Van Polen (Maachi/65), Slot, Wildschut (Bakker/71), Schreurs, Ars, Van den Berg (Olijve/45).