nieuws

Uitleg actie 'Zoek het Ei!' 2011

Logo Zoek het ei
Logo Zoek het ei
RTV Oost organiseert op tweede paasdag een actie waarbij paaseieren gezocht moeten worden. Op elf plekken in de provincie Overijssel wordt een ei verstopt.
Dit jaar verstopt RTV Oost 11 eieren in de provincie Overijssel. 10 gewone en 1 gouden ei! Op internet en bij Radio Oost worden die dag aanwijzingen gegeven over de verstopplaatsen. De vinders van deze eieren maken kans op prachtige prijzen! Deze vind je hier:.
Hoe werkt het?
Tussen 10.00 en 17.00 uur worden op de website en in de radiouitzendingen Goeiemorgen Overijssel en Overijssels Glorie aanwijzingen gegeven over de mogelijke locaties van het gouden ei. Op basis van deze aanwijzingen zal duidelijk worden in welke streek, plaats, dorp of speciale locatie het ei verstopt ligt.
In de eieren zit een uitleg met een code en een geheim telefoonnummer verstopt. Heb je een ei gevonden? Bel dan direct naar het geheime nummer zodat we weten dat jij een vinder bent en geef live in de uitzending de code door. Je hoort dan direct wat je gewonnen hebt... Bellen naar het algemene telefoonnummer heeft dus geen enkele zin!... Vind je het gouden ei? Dan win jij een verzorgde reis naar een zonnige bestemming!
Meld je aan als zoeker!
Wil je op tweede paasdag continu op de hoogte worden gehouden? Meld je dan hier aan als zoeker! Je krijgt dan via e-mail alle tips toegestuurd die je nodig hebt om de eieren te vinden. De tips worden ook via Twitter verstuurd, volg daarvoor @zoekhetei.
Wil je ook je vrienden laten weten dat je meezoekt? Maak dan gebruik van de knoppen hieronder.

Blijf niet binnen op tweede paasdag maar ga eieren zoeken met RTV Oost!

Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.